Шофьор блокира цяло семейство, гази закона без да му микне окото на ,,Капана“ в Пловдив

капана пловдив

Тя живее със семейството си на ул. „Фредерик Жулио Кюри“. Неведнъж е алармирала институциите за шофьор, който паркира както и където си поиска. „Преди време бяхме алармирали за „шефа“ на „Капана“, който не може да си намери място за паркиране, а ежедневно спира в прохода, който е единствения начин за достигане до дома ни. След много перипетии и търпение, служба „Организация и контрол на транспорта“ монтираха ясно видим знак, забраняващ паркирането и престоя там. Този знак многократно беше пренебрегван от водача на автомобила“, пише възмутена потърпевша до Марица.

По думите й, в понеделник изтърбушеният тротоар пред прохода бил подменен с нов от Община Пловдив. „Бяхме в очакване на поставяне на паркоограничители. Два дни по- късно бе поставен и инвалиден знак наблизо. Съответно „любимият“ съсед първо паркира на инвалидното място без нужния му инвалиден стикер. След като беше помолен от Общинска полиция, той прекоси с автомобила си все още съхнещия цимент на чисто новия тротоар и паркира в прохода след поставения знак за забрана за автомобили, като затруднява достъпа до дома ни. За съжаление в „Капана“ нито може да влезе паяк, за да го отместят, нито се поставят скоби на колите“, оплака се пловдивчанката. Нейното заключение е, че вече и глобите не плашат наглеците.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ