Зверска атака от Борис Бонев към „кмета му“ Васил Терзиев: Слаб, клише, дано не се излъжем!

7 Dni Bulgaria04.07.2023
payimage-592089

От Фейсбук групата „Тук не е Амстердам“ на Борис Бонев

Началото на кампанията на Васил Терзиев е значително под очакванията, значително под помпозните заявки и не вдъхва особено доверие.

Интервютата на кандидата бяха слаби и незапомнящи се, липсваше каквато и да било конкретика и не стана ясно защо точно този човек трябва да го направим кмет на столицата, освен защото бил “баща и предприемач”. Ами такива има много!

Говоренето е неуверено, пълно с клишета и без конкретика. Липсват ясни и смислени послания, вместо това получаваме “за подредена София и честно управление.”

Традиционните softball интервюта без сериозни въпроси като тези в Капитал и Говори ѝнтернет не му правят никаква услуга. Тези участия трябва да се използват, за да блеснеш и да направиш силно първо впечатление, а не да слушаме лафче между приятели на по биричка.

Омаскаряването на даден човек, заради действията на родителите му е безобразно, но очевидно темата с ДС беше подценена, а отговорите продължават да са объркани и неясни. “Не знам какво е правил дядо ми.” Сега пък кметът на Столичната община щял да приема закони за лустрацията. Паникьосахте ли се? Какво стана?

Твърди се, че е правена голяма подготовка със стотици експерти, но макар и кандидатът да е звезда от IT сектора се стартира с празен сайт, направен на WordPress, който не използва и един от web компонентите на Telerik.

Дори тези графики в социалните мрежи изглеждат фейк, като от късния социализъм.

Дотук работата изглежда набързо скалъпена, без сериозна предварителна подготовка.

Добрите политици са способни да се погледнат отстрани и да вземат смели мерки, да направят бързи промени в кампанията си и да сменят рязко курса в положителна посока. Лошите политици ще наплюят хората, които ги критикуват и ще продължат постарому. Само накрая да не ни пропилеете поредните 4 години с поредната слаба кандидатура, че тоя филм вече сме го гледали до втръсване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ