СНИМКА: Само жена може така да унижи пияната пиарка на Киро и Асен:  Хигиена нулева, ма!

7 Dni Bulgaria04.07.2023
диана дамянова, николай събев

Хигиена нулева!

Бият се в гърдите, че са сини, даже тъмно-сини, сини в кръвта си и родѐни демократи, но не се гнусят да гласуват за Мая Манолова, а сега се канят да гласуват за Васил Терзиев за кмет на София. Подкрепиха Румен Радев за втория му президентски мандат, удобно забравяйки, че беше издигнат от БСП.

“Не е толкова страшно” (да се гласува за някого с тъмно-червено минало) пише Диана Дамянова, бивш началник в комунистическите профсъюзи, бивш вицепрезидент на “Лукойл-България”, бивш пиар на Кирил Петков и компания, която възвести раждането на “новата звезда” Лена Бориславова. Е, при всеки повод вече се изплюва върху “Промяната”, на която беше дарила 4 по 25 000 лева, с надеждата да си ги върне и умножи и навярно е успяла, защото командореше министрите на Четворната коалиция до някое време, пък после си би камшика и хвана гората.

“Не е толкова страшно”, разбира се. От пребоядисване не се умира, даже може да се спечели. Носи само някои дребни неудобства, когато електоратът се обърка и задава неудобни въпроси. Обаче, преодолимо е. За всяко нещо си има опорки и услужливи телевизии.

Диана Дамянова призовава към политическа слепота синя София – не гледайте, не слушайте, не разсъждавайте. А през октомври – идете и гласувайте. За потомъка на партизани и Държавна сигурност. Просто е. Сектата така прави.

Обаче, понеже не си е загубила съвсем акъла, нещо се съмнява, че обикновеният софиянец ще се юрне да подкрепя капиталистическата издънка на комунистическия род, затова Диана Дамянова дава непоискани пиар съвети, с които не си струва да се занимаваме.

Няма пиар съвети, които могат да прикрият срамотиите на кандидата. Вече лъсна семейната обвързаност с репресивния апарат на режима преди Десети ноември, службата на тати “под прикритие” във Вашингтон, започнаха да се появяват споделяния на бивши служители и твърдения, че на Васко Маслото са му привършили парите…

Харвардските номера нямат край, тарикатите опитват пак да ни минат, ама са прекалено прозрачно аджамии, за да успеят и този път. Жална й майка на София, ако победят.

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ