Скандалното минало на Лена в снимки: Потна и пияна мърсува с жени и мъже (Сензационни фотоси)

7 Dni Bulgaria04.07.2023
лена бориславова

Либералът си е либерал. Още преди парапета с Кирчо Лена Бориславова крие скандално минало. Брекетите на зъбите явно не пречат на напористата стажант – адвокатка да мърсува наред с жени у мъже. Даже с двама наведнъж. На горещите купонджийски кадри могат да завиждат и най-разгулните чага певици и турбо фолк резачки. По-миналата пролет на едно пиянско парти с пици на кристали с аверите си Киро Простото и Бойко Рашков в Министерски съвет Лена на пияна глава арестува по нощите Бойко Борисов в дома му в Банкя пред внуците му. Явно на пияна глава Лена от Обеля има навика да арестува наред де, който свари! :))

Лена е либералствала яко и преди да срещне големите си любови, за които подели сърцето си – Миро и Киро.

Девизът на Лена е: веднъж либерал – цял живот разюздан либерал!

От купони и малки спретнати либерални партита на Лена не и остава много време за образоване и дообразоване, затова книжните дефицити вицепремиерката в сянка попълва с помощта на Чичко си Гугъл, а оттам и прякорът – Лена Гугалена! Пияна жена- весел Министерски съвет. Пиян народ – слаба държава!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ