Депутатка на Възраждане обвини Божанков в шантаж със снимка, колегите й му скочиха: Ще ти се стъжни!

payimage-585404

След повече от три часа дебати вчера Правната комисия отхвърли предложението за провеждане на национален референдум с въпрос „Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена официална валута в България до 2043 година?“. Против гласуваха от ДПС и ПП-ДБ, в подкрепа провеждането гласуваха от „Възраждане“, „БСП за България“ и „Има такъв народ“, а ГЕРБ-СДС се въздържаха, предава Лупа.

Управителят на БНБ Димитър Радев заяви, че подобен референдум ще разклати сериозно постигнатия напредък на България за приемането ѝ в Еврозоната.

По време на дебатите депутатката от „Възраждане“ Константина Петрова обвини Явор Божанков, че ѝ е снимал краката.

Божанков заяви, че „това е референдум на страха, плашат ни хората, които ни плашеха с ваксини. Това е референдум срещу Европа“. Депутати на „Възраждане“ не му останаха длъжни и му подвикнаха: „Дръж се мъжки, ще ти се стъжни“.

Божанков извади телефона си да снима колегите си, но Константина Петрова удари телефона му. После тя се оплака, че той я е ударил през ръцете.

„Никога не съм снимал колега от „Възраждане“, тя стана и се опита да ми вземе телефона – срамно е“, обясни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ