Петзвезден кошмар на Слънчака! Семейство стана жертва на престъпление, управата на хотела вдига рамене

Полиция

Младо семейство с малко дете се свърза с агенция БЛИЦ, за да разкаже какъв кошмар е преживяло в петзвезден хотел на родното Черноморие. Публикуваме историята им:

Хотелът е Dreams Sunny beach resort & spa. Между 19:00 и 20:00 в коридора на хотела изчезнаха плажни принадлежности. След разговор с управата на хотела ни беше отговорено, че няма какво да направят и това не е тяхна работа и отговорност.

Въпреки, че искат да са супер реномиран и луксозен хотел, нивото на менажиране на хотела е под всякаква критика и на нулево ниво. Мениджърът се появи едва след като чу, че историята ще се разчуе.

Поведението му беше изключително неуважително и насмешливо. Обясни ни, че не им влиза в правомощията да предприемат каквито и да било действия и, че не могат да са сигурни, че не си измисляме.

Може да изглежда изключително смехотворно за повечето читатели, но не смятам, че отношението на хотелиерът беше професионално и отговарящо на големия брой звезди, нареден до името на хотела.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ