Семейството на младата Виктория: С всичкия ли си?! Какво ти гарантира, че няма да смени още 2 след теб?!

маестрото викторя готева

Вестта за сватбата на младата журналистка Виктория Готева и двойно по-старият от нея Евгени Димитров – Маестрото разбуни духовете. Мнозина, осолено тези, от страна на музиканта, са доволни и дори възхитени от него – на 54 години да си хване такова крехко агнешко.

Коренно различно е отношението на близките до 27-годишната чаровница и особено на семейството й, което било твърдо против застаряващия зет. Да, Евгени е още млад за мъж, но за самата Вики е остарял. Та тя няма 30 години, няма деца, не е раждала, животът е пред нея.

Както знаем, миналото на дясната ръка на Слави Трифонов също далеч не е завидно, що се отнася до любовния му живот. Да му се ненадяваш на усмихнатото и „бебешко“ лице, но Маестрото е „заковал“ десетки мадами, на три от които официално е направил бебета.

Преди време се говореше, че общият брой на наследниците му е шест, но дори и отрочетата да са три, за тях ще трябва малко или много да отговаря Виктория, която още нищо не е видяла от живота. А изведнъж й се тръсна не само възрастен мъж, но и челядта му, пише kliuki.bg.

Нищо чудно самата Виктория вече да е бременна и затова да е пожелала официален брак, защото Маестрото, въпреки многоженството си, се е женил само веднъж.

„Момиче, животът си е твой, но с всичкия ли си?! Кой ти гарантира, че този чичко няма да смени поне още две след теб?!“, предупреждавали я близките й, но влюбената Готева не ги слушала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ