Тошко: Тагарев ще си носи последиците! Да си избере кое ще уязви в България – София или АЕЦ “Козлодуй”

payimage-590326

„Не знам какво са ви казали колегите, защото във Фейсбук профилите им четох какво са си казали с президента Зеленски и умрях от смях, защото аз бях там“, коментира в кулоарите на НС Тошко Йорданов. Той добави: „Всъщност парламентарните групи се срещнаха силно казано с президента Зеленски – бяхме на две общи снимки, на индивидуални снимки, които траят между 30 секунди и 1 минута подреждането. Физически няма как да се кажат тези неща, които четох, че Борисов си е говорил с президента Зеленски“.

Йорданов коментира, че Тагарев ще носи своите последици, защото ако даде модернизираните ни танкове ще оголи българската армия. “В ПВО имаме системи С-300, едните пазят София, а другите АЕЦ “Козлодуй” и Тагарев трябва да си избере кое ще уязви в България – София или АЕЦ “Козлодуй”.

Той посочи, че Германия не дава своите модернизирани танкове, а старите си такива и затова по думите му “те гърмят като фойерверки“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ