Обидно и цинично! ВМРО навря „Комуникационен проблем“ в задника на Борис Бонев

7 Dni Bulgaria09.07.2023
1

От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера

В интервю за БНР днес Борис Бонев направи интересно, ключово и скандално признание. Скандално за всички, които наричат себе си десни и антикомунисти. Според главатаря на спасителите на София това, че дядото и бащата на кандидата им за кмет са били висши ръководители на Държавна сигурност, е най-обикновен комуникационен проблем, който, забележете, те подценили.

Комуникационен проблем?!

Не проблем на морала, не проблем на противоречие с политическата им линия и философия, не проблем на ценности и възгледи, не проблем за хилядите им избиратели, чиито семейства пряко са пострадали от ДС, не проблем за претенциите им за най-големи борци на комунизма и неговото наследство. Проблемът е комуникационен! С други думи не е изговорено, обяснено добре. И толкоз. С Ала бала ще го решат!

Това признание много ясно показва същността на тази коалиция – ПП, ДБ и Спаси София, и как тя гледа на своите привърженици. Сигурен съм, че десните хора, десните избиратели виждат поредното доказателство, че с тях си правят ала-бала, а техният глас и подкрепа са приети за даденост.

Доста цинично, доста обидно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ