Този идиот ли Радев издига за кмет на Пловдив? Вика в ефир: Европа хвали президента как съсипа Зеленски

7 Dni Bulgaria09.07.2023
payimage-565406

„Един държавен глава е нормално да бъде поканен от друг държавен глава, не тази среща да е инициирана по друг начин. Винаги е добър знак да се следва държавният протокол. На сещата със Зеленски Радев се дъжа много достойно”, идиотски коментира бившият министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и бъдещ кандидат-кмет на Пловдив в предаването „На фокус” по Нова телевизия.

Думите му са по повод отминалата визита на украинския президент Володимир Зеленски в страната ни, който дойде по покана на правителството, а не на президента Румен Радев, който бе съсипан от украинския президент.

„Ако има разговори, които са останали скрити от обществеността, това е един много лош ход и много лош знак. Мисля, че позицията на президента по време на тези разговори беше достойна или поне такова е отразяването във всички международни медии. На мен ми прави странно впечатление различния начин на отразяване на този разговор в България и навън. За капан едва ли можем да говорим”, продължи с идиотиите си Демерджив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ