Бебе на 3 дни почина в болница. Майката: Акушерката ме предупреди да мълча, ако ме пита някой

починало бебе

Новородено почина в болницата в Луковит. Случаят е от петък. Бебето е било на три дни, а близките му обвиняват лекарите.

„Всеки месец съм била на консултация. Бременността ми беше съвсем нормална. Раждането ми премина нормално. Детето беше живо и здраво. Според изследванията всичко беше нормално”, обясни 17-годишата майка Весела.

В неделя на Веселa съобщават, че бебето ѝ е починало. „В петък и събота си го гледах аз и нямаше никакви проблеми. Когато го накърмих, акушерката ми каза: „Ако те пита някой, няма да казваш, че съм ти донесла бебето”, разказа тя.

Майката твърди, че акушерката ѝ обяснила, че синът ѝ е починал от две инжекции „Урбазон”. „Нямаше никакъв проблем с бебето. От тези две инжекции. Тя вчера си призна, че е направила втора инжекция и детето е починало от това”, посочи родителят.

От болницата обясняват, че детето се е родило с порок на сърцето. Аутопсията показва, че това било несъвместимо с живота.

„Не са ни казвали, че има проблем с плода. Всеки месец съм я водила на консултации. Цялата бременност протече нормално”, посочи майката на родилката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ