Костадинов беснее от трибуната: Обявена е война на народа! Премиерът Денков да бъде изслушан

payimage-593500

Премиерът Денков няма къде да отиде. Искаме да бъде изслушан, защото нарече 358 000 избиратели фашисти. Искаме да го чуем и за правата на българите в РСМ. В Народното събрание не се дава право на глас на суверена – народа. Безпрецедентно бяха потъпкани правата на гражданите с недопускането на референдума на еврото. Винаги в България фашистите са се наричали демократи. Това каза в декларация от парламентарната трибуна Костадин Костадинов от „Възраждане”.

„Разгарящата се демокрация в България има черти на отявлен озъбен фашизъм. Затварят се устите на журналистите, призивите за забрани на предавания и уволнения на журналисти са ежедневие. Пречката пред демокрацията в България е българският народ. 6 гласа в комисия имат по-голяма тежест от гласа на 604 000 граждани. Това е фашизъм и комунизъм, което е едно и също нещо. Това е нарушение на Конституцията, разминаването между народа и управляващите води до сриването на държавата.

Нагли, забравили се самозванци твърдят, че народът е тор, върху което трябва да израстне демокрацията. Така бе обявена война на народа. Но в тази война рано или късно правителството ще понесе отговорността си”, каза още Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ