Безпрецедентна наглост на плажа във Варна! Барман се изгаври жестоко с жадно детенце

Плаж

Нов селски номер за печелене на пари по нашето море.

Безпардонна, нагла и арогантна случка се разигра на плажа във Варна. За рова сигнализира потърпевш, цитиран от Varna24.bg.Той бил със сина си на плажа. Детето ожадняло и поискало пари да си купи от заведението нещо безалкохолно. След като се върнало и при въпрос дали всичко е наред, отговорило, че цената се е вдигнала и няма ресто.

Инфлация, инфлация… ама с 50 стотинки да скочи цената за ден е много, усъмнил се бащата и поискал да види касовия бон. Не ми дадоха, отговорило детето. Родителят отишъл на бара и видял в менюто, че цената е без промяна. На въпрос към бармана, получил дежурния отговор, че нямал дребни за ресто и за това не бил върнал парички на детето.

Относно липсата на фискален бон, барманът смутолевил нещо и едвам, едвам чукнал касовия апарат.

В интерес на истината малко по-късно семейството било посетено от управителя на заведението, който явно е разбрал по „свои канали“ за случая, извинил се и връчил 5 лева като компенсация за неприятната ситуация.Той е преценил минусите за заведението ако клиент подаде жалба за неиздаване на касов бон.

Дано е наказал бармана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ