Партиен бос се смее: Алкохолизирано ченге като Рашков с аудитория от розови покемони спря…

7 Dni Bulgaria13.07.2023
бойко рашков

Спомняте ли си като ви казах, че ако решиш да си построиш къща, няма никакъв законов проблем да си купиш плочките за баните предварително. И да си ги складираш за колкото искаш години. Защото ще ти трябват един ден така или иначе, по-добре рано, за да имаш по-добра цена. Същото се отнася за тухлите, тръбите, цимента, желязото, всичко.

Същото е и с инхаус процедурите за магистрала Хемус, законов проблем няма. Предимство е голямата свобода в менажирането и стига да се осъществява контрол при изпълнето, проблем няма.

Когато обаче за строителство засъждава алкохолизирано дърто ченге като Рашков, а аудиторията му е лековерни розови покемони, които се радват на всичко, стига да е срещу предишното управление, общественото мнение се обръща в грешна посока и на никой не му се занимава да обяснява.

Е, днес, виждате истината. От същите, които бяха сигурни, че е далавера, сега индексация и работа по старите договри.

Не знам как гласувате за политици с никаква компетентност, единствено „качество“ кресливост и с темперамент на глух доберман. Като тръгнат със злоба в грешна посока и не никой не може да ги извика да се върнат.

От профила във Фейсбук на Борис Марков, бивш временен председател на СДС



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ