Войната на ,,Герена“ достигна нови хоризонти! И жената на Мъри скочи публично на Сираков

Image_14895914_40_0

Съвсем неочаквано и съпругата на Станимир Стоилов – Мирена, се включи в атаките срещу мажоритарния собственик на „Левски“ Наско Сираков. Половинката на Мъри използва инстаграм профила си, за да нападне бившия работодател на мъжа й.

Мирена качи няколко истории с плакати, издигнати от определени фракции от Сектор „Б“. „Левскарите на Могилката. Раеви – в Милениум на хранилката!“ е единият. Вторият гласи „Мажоритар, защо предаде децата на Левски?“. И двата плаката бяха показани по време на последния мач на „сините“ с ЦСКА-София, предава България Днес.

Мирена публикува плакатите в деня, в който Националният клуб на привържениците и сдружение „Левски на левскарите“ обявиха, че ще протестират срещу Сираков през новия сезон. Ултрасите искат махането на легендата от клуба.
Съобщението им породи куп реакции сред масовите фенове на „Левски“. В голямата си част те се обявиха против действията на двете организации и ги заклеймиха. Дори преправиха плаката им „Сезон на протеста“, като задраскаха последната дума и я замениха с „подкрепа“. Хората изразиха притеснения, че улстрасите ще правят золуми по време на мачовете на „Левски“ с цел санкции и наказания, които да утежнят финансовото положение на клуба още повече.

Съпругата на Сираков – Илиана Раева, се закани скоро да разкрие на какво е подложено семейството й.

„Нека го прочетат многобройните „сини“ фенове, политиците ни, хората от институциите! Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете моето мнение – ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България“, написа легендарната гимнастичка във фейсбук.

От клуба реагираха с позиция.

„Ръководството на ПФК „Левски“ не приема изявената позиция на Национален клуб на привържениците на „Левски“ (София), която цели да дезинформира „синята“ общественост и да разедини привържениците на любимия ни клуб – пише в нея. – Единствената цел на мажоритарния собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да осигури условия за неговото нормално функциониране, развитие и успехи, които отговарят на името на Клуба.“

След това се посочва фактът, че Станимир Стоилов сам напусна, Ивков бе махнат заради различия. Отхвърлят се и обвиненията, че клубът се управлява от спонсора и тези в непрозрачност. Оказа се и че от тръст „Синя България“ не са се отзовали на покана за среща, на която да им се предостави пълна отчетност относно състоянието на клуба, дарителската кампания, както и за резултатите от увеличението на капитала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ