Серийният убиец Сиси на смъртен одър, остави предсмъртно писмо до 15-г. си дъщеря: Органите ми…

станислав ангелов - сиси

Станислав Ангелов Методиев – Сиси, един от най-зловещите серийни убийци в най-новата ни история, бере душа в болница, съобщава Narod.bg, цитирайки свой човек в Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН).

Според данните зловещият килър около 14 ч. вчера припаднал и при падането си ударил лошо главата.

С опасност за живота Сиси, който страда от епилепсия, е настанен в болница. Заради проблеми с главния директор на ГДИН главен комисар Ивайло Йорданов, който разпоредил Сиси постоянно да бъде местен от затвор в затвор, перничанинът с кърваво досие предварително написал предсмъртно писмо, в което уточнил, че оставя имуществото си на своята 15-годишна дъщеря, като настоява органите му да бъдат предоставени за трансплантация.

След съмнение, че Сиси готви бунт, според донос от трима наркомани, в началото на юни 2021 килърът Сиси е преместен от Централния софийски в затвора в Плевен.

Станислав Ангелов води множество дела във връзка с незаконното преместване, след което главният директор Ивайло Йорданов издава заповед „да го скъсат“ от местене, като последователно бива изпратен в Ловеч, Затворническо общежитие „Атлант“, после пак в затвора в Плевен.

Сиси, обаче, е епилептик, в резултат на местенията от затвор в затвор се обостря заболяването му, а и като топ убиец властите зад решетките не му дават подходящите медикаменти за епилепсията, затова се стига до припадъка вчера и до изпращането му в болница, от която може и да не излезе, призна източникът.

От 30-те години затвор, определени му през 2012 г. за 5-те присъди, влезли в сила, серийният убиец си спести 6 г. зад решетките. Той вече е излежал 14 г. и при добро поведение и работа зад решетките има шанс да излезе на свобода след 5 лета, ако междувременно оцелее.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ