СКАНДАЛ! Костадинов: Тагарев не е заплашен! Жената на обвинения ни прати съобщението, обиждан е

payimage-582487

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов изчете съобщение, за което твърди, че е заплашителното съобщение, изпратено до военния министър Тодор Тагарев.

„Съобщението е: Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014, когато американците, на които ти удобно си се… незенцурна дума… превзеха Украйна чрез преврат, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един предател. Та ти, изменнико, един патрон в тези складове оставил ли си, че сега майцепродавецо ще раздавате българските боеприпаси? Кои сте ви, бе? Кои сте вие? Зомбирани, фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предния път?“, изчете Костадинов. Той коментира, че има обиди, но не вижда заплахи за убийство.

Вчера Софийската градска прокуратура съобщи, че 39-годишен мъж е бил арестуван за 72 часа, след като е изпратил заплаха за убийство на действащ министър. Стана въпрос за военния министър Тодор Тагарев. Заплахата била изпратена по фейсбук от Григор Димов от Пазарджик. Той е безработен и осъждан за побой, но е реабилитиран.

„Жена му, която се свърза с нас, ние така разбрахме, жена му не знае къде се намира. Отказват информация“, каза Костадинов. Именно тя е изпратила на Костадинов съобщението.

Днес „Възраждане“ ще поискат спешна среща с МВР министъра Калин Стоянов. „Не е нормално един човек да бъде държан 72 часа в ареста и неговите близки, съпругата му да не знае къде е. Това е фашизъм“, заяви Костадинов на брифинг в кулоарите на парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ