Ужас без край! Тошо Куката притеснявал момчето, заснето като куче. Притиснал го на работа

емили

Познатият като Куката Тодор Чалъков притискал вързаното като куче момче в скандалното видео, заснето в пловдивски мол. В клипа участваха и познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов и Петко Караилиев-Чеченеца, твърди 24 часа. За днес е насрочено делото срещу тях по обвинение в хулиганство с изключителен цинизъм. Твърдението, че Куката е притискал на момчето на име Денислав e на Милен Стаматов-Готи, който пръв съобщи във фейсбук за клипа. Според него Куката ходил на местоработата на Денислав и го притеснявал, за което са подадени сигнали в полицията.

Родителите на Денислав Добромира и Димитър Димитрови дойдоха със сина си в съда. Те се надява на ефективни присъди. Бащата определи случилото се като гнусно.Родителите потвърдиха, че Куката е търсил сина им след излизането си от ареста. Чалъков отрече и заяви, че Денислав сам е настоял да участва в клипа и дори е платил 20 лв. за това.

„Аз и моите приятели Чеченеца и Тошо Куката сме абсолютно невинни за тази ситуация. Момчето само си го поиска, а основният виновник това да се случи е Милен Стаматов-Готи, който е наш хейтър. Той ни мрази и иска да ни набеди, да ни тикне в затвора без нищо. Но няма да му се получи“, каза в коридора на съдебната палата Емили Тротинетката. Тя обвини семейството на младежа в изнудване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ