На ГКПП „Малко Търново“ е истински ужас. Очевидци: От часове се пържим на опашката

168986221642357

Километрични опашки на граничния пункт „Малко Търново“ опънаха до краен предел нервите на шофьорите. Отново няма никакъв ред, чака се с часове и в двете посоки.

„Пристигнах на пункта около 12 часа. Видях, че има много коли, но не се стреснах толкова, тъй като опашката вървеше сравнително бързо. Може би малко над час ни отне да излезем от България. Проблемът обаче започна на пункта от турска страна. Системата им е бавна, а и много обстойно проверяват колите, което още повече ни забавя“, пише очевидец до ФЛАГМАН.БГ.

Проблемът на хората обаче не е само чакането, а високите температури. В момента термометрите на границата показват 34 градуса.

„Няма къде да се скрием от слънцето, в колите вече не се стои, извън тях е още по-голям ужас. Сянка почти няма тук. Нито заведение, както на другите граници, където да убием време. Ад е! Надявам се скоро да минем, иначе няма да издържим“, пише още читател.

Тапата е и от двете страни, идентична е ситуацията и на ГКПП „Лесово“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ