НОВА КАША! Футболист на Левски изчезна, дължи 50 бона на Сираков. Завлякъл е и Божинов

payimage-557641

Лявото крило на Левски Здравко Димитров се покри и изчезна от радарите на футболните хора, съобщава БЛИЦ. 24-годишният играч от два-три дни не се е появявал на тренировки.

Във въпросния период скандалният флангови нападател не е водил занимания нито с Левски, нито със Септември, където трябваше да се подвизава през настоящия сезон.

Димитров има договор с Левски, но е твърдо нежелан от ръководството и треньорския щаб заради зависимостта си към хазарта. Скандалджията дължи пари и на шефа си. Наско Сираков още си чака 50-те хиляди лева, които му дал преди време, за да го спаси от лихвари. Наскоро пък и Валери Божинов удари рамо на колегата си, ставайки му гарант за кредит, който Здравко изтеглил от банка.

През миналия сезон, след като беше отстранен от Левски именно заради нарушения на дисциплината и зависимост към залозите, бившият национал първо игра под наем в Спартак (Варна), а след което и в турския Сакарияспор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ