Руди Гела роптае: Истина е, Киро е основният шарлатанин. Желязков няма основание да ме наказва!

payimage-589040

Кирил Петков е основният шарлатанин в порочната сглобка с Бойко Борисов и Пеевски. Заради думата шарлатанин днес Росен Желязков ми наложи наказание „забележка“. Срам и Позор за демокрацията! Така изригна грубо независимият депутат (бивш от групата на ПП-ДБ, а преди това и от ИТН – б.р.) Радостин Василев, предава Лупа.

„Причината е, че предложих Кирил Петков, който е основният шарлатанин в порочната сглобка с Борисов и Пеевски, да излезе и да ни представи точките по дневния ред, защото аз го познавам и съм убеден, че той няма представа под какво се е подписал, камо ли да ги обясни на Народното събрание.

Явно да казваш истината в парламента е недопустимо и наказуемо. Определението шарлатанин напълно отговаря на Кирил Петков и бермудския триъгълник, в който участва.

А именно: Шарлатаните са измамници и мошеници. Те твърдят, че притежават знания, умения и способности, които в действителност нямат.

Думата произхожда от френското charlatan. Названието обозначава лица, които използват музикални, театрални и рекламни трикове, за да продават фалшиви лекарства по улиците. Обичайната им продуктова листа включвала афродизиаци, опиати, стимуланти, еликсир за безсмъртие и др. Председателят на НС няма никакво основание да ме наказва, защото аз никой не съм обидил, просто казах абсолютно правилната дума за измамата ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.

Всичко това е истина. Само истината ще ни направи свободни!“, роптае Руди Гела.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ