Глория не е на себе си, взе съдбоносно решение: Не искам повече! Гаврят се с нас

глория

Глория обяви, че няма връщане назад. Певицата призна, че е разочарована от ставащото в България. Фолкзвездата е възмутена от злобата и агресията на обществото, както от наглостта и кражбите на властимащите.

Въпреки че нейното семейство е много добре материално, изпълнителката е убедена, че средата е важна и влияе на бита.

„В нашата страна нещата не се случват. Не искам повече да търпя!Има закони, които не се спазват. Властимащите се гаврят и ни правят на глупаци“, възмутена е Глория.

Чалгарката смята, че заради настоящата ситуация в страната ни не вижда смисъл да остава.Сигурна е, че новото място, където възнамерява да се премести, ще й предложи по-добри условия на живот, пише kliuki.bg. Глория не обяви къде има намерение да емигрира, само загадъчно сподели, че за четири часа отново ще е в столицата. А и няма как да се раздели с любимите си фенове и музиката, която пее.

Според запознати изпълнителката ще емигрира в съседната страна Гърция. Там Глория се е сдобила с луксозното имение на първия ръкав на Халкидики за 800 000 евро, което ще изплаща с години. Къщата е с изглед към морето, има и собствен басейн.Не е ясно дали ще отпраши за там с по-младия си приятел Добромир Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ