Шофьорът на линейката – виновен за мелето с 2 жертви. Голфът намалил, за да даде път

линейка

Шофьорът на линейката не е гледал каква е пътната обстановка и буквално е помел „Голфа“ пред себе си, при която катастрофа загинаха двама души, съобщава Lupa.bg, цитирайки разследващи. Катастрофата става на сравнително прав ичастък. Въпреки че все още не са ясни резултатите от експертизата, предполага се, че шофьорът на леката кола е видял спешния автомобил и е намалил, за да му направи път за изпреварване.

Именно това намаляване е било фатално за водача на немското возило. Загинал е пациентът, превозван със специализирания автомобил и шофьорът на лекия автомобил.

Шофьорът на линейката и лекарят са с тежки травми, откарани в болницата в Сливен, където техните колеги се борят за живота им. Ако шофьорът на линейката оживее, той ще бъде привлечен като обвиняем за смърт по непредпазливост на повече от едно лице.

На място се извършва оглед. До приключване на процесуално-следствените действия движението в участъка на произшествието се осъществява в едната лента.

Движението по път II-66 Сливен – Нова Загора при разклона за с. Гавраилово се осъществява двупосочно в една лента поради катастрофата, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ