Младеж с разкрития за убийцата на актрисата Виолета Донева: Вкарваха я в психиатрии, много взимаше

Ивет Стайкова

През есента на 2022 година бе убита една от големите български актриси Виолета Донева. Животът й бе отнет от внучка й – Ивет Стайкова, за която се твърди, че имала психично заболяване.

В интернет се появи интересен клип, в който младеж разказва за девойката и разкрива какъв точно е бил животът й преди убийството. От думите му може да се хванете за главата.

Разказът си той прави при един от топ стендъп комедиантите в България – Филип, който вече има собствен „ТикТок“ канал.

„Излизах в една компания на НДК с алтернативни хора. Имаше една мацка, дето много взимаше. Не хероин, но амфети, хапове, ей такива неща. Тя беше много зле. Бяха я вкарвали в някакви психиатрии. По едно време никой не беше чувал нищо за нея и изведнъж излезе една статия, че е убила баба си“, казва младежът, а останалите в стаята се шокират.

„И наистина е убила баба си с нож. Баба й се оказа някаква много голяма българска актриса“, добавя момчето.

„Тя тъкмо беше навършила 18 години, когато го е направила“, споделя той.

„И после адвокатът, който я е защитавал е искал да я сложат на домашен арест, за да може да учи за матурите си“, продължава разказът си младежът, но с тези си думи предизвиква искрен смях в събеседниците си заради нелепото твърдение.

„Нямам идея дали сега е в затвора“, завършва младежът.

Тялото на Донева било открито на 22 октомври в дома ѝ в блок 1 в столичния квартал “Изток”. Няколко дни поред близките ѝ напразно се опитвали да се свържат с нея по телефона, накрая дошли с полиция, повикали ключар и отворили входната врата.

Тялото на Донева било в коридора, по него имало рани от нож и следи от душене.

@kudravcomedy Тя уби баба си! #къдрав #подкаст #подкасткъдрав #убийство #kivuncchi #podcast #standup #стендъп #стендъпкомедия #стендъпкомедиябългария ♬ original sound – Къдрав



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ