БСП злобеят в парламента: Отпуск? Проверете къде е Тагарев! БТР-ите ли кара към Украйна

payimage-589591

С остро възмущение реагираха от БСП на писмото, с което министърът на отбраната Тодор Тагарев отказва да дойде в парламента, защото бил в платен отпуск от 20 до 28 юли.

Георги Свиленски от БСП заподозря, че министърът си е взел предплатен пакет за почивка някъде. И попита кой в търговско, частно, обществено или други дружество в България има право на 8 дни платен отпуск след само месец работа.

Социалистът се ядоса, че с думите си „не ме търсете, в платен годишен отпуск съм“ нашият министър на отбраната проявява наглост и безочие към българските граждани, към народните представители и към председателя на парламента Росен Желязков.

„Аз, ако бях председател, щях да призова премиера да му прекрати отпуска“, обърна се Свиленски към Желязков. И призова журналистите да се поинтересуват къде е Тагарев от 20 до 28 юли.

Христо Проданов от БСП пък иронизира, припомняйки, че миналата седмица е гласувано БТР-и да изпращаме за Украйна. „Може да е тръгнал да ги кара, за 8 дни ще ги закара. Той и тук управляващото мнозинство са посланици на Украйна, не ги критикувайте много остро“, обърна се той към съпартиеца си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ