,,Убиваше ги този с ТИР-а“: Шофьори на косъм, цяла колона с коли изтикани от пътя

колона

Шофьор на пътна помощ, теглещ автобус на буксир, се натъкна на шокираща гледка по пътя за Слънчев бряг. Тираджия не можа да изтърпи „бавното“ му каране (40 км/ч, а ограничението е 50 км/ч) и реши да изпревари. Вследствие на което движещите се в отсрещното платно автомобили бяха буквално избутани от него и принудени да спрат извън него, за да направят път на нетърпеливия шофьор.

Цяла колона коли спряха, за да избегнат челния удар с камиона!

„Изпратете сигнала в КАТ и обяснете ситуацията. По регистрационния номер бързо ще открият шофьора. Много пъти съм се възмущавала от безпардонното шофиране на тираджиите у нас, но само у нас! Навън си спазват правилата и ограниченията, а тук са като царе на пътя и не им пука за останалите на пътя. Карат по закона на джунглата: „Големият убива малкия!“, съветва жена.

„Убиваше ги този с тира.“

„Абсолютен убиец. Този трябва да чисти кенефи, не да шофира“, смята потребител на социалните мрежи.

От поста на Иван Иванов разбираме, че той се е обадил на 112 и е сигнализирал за опасната ситуация с камиона В4958ЕН. Сега очакваме реакцията на компетентните органи, надявайки се, че заради всички, чиито коси са се изправили от дръзкото, непрофесионално и безумно поведение на тираджията, той ще си получи заслуженото, пише GlasNews.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ