Депутат на Слави изригна: РСМ нямат място в ЕС! Трябва да убият българин ли, за да имаме позиция?

Станислав Балабанов

Поредната провокация на територията на държава, която няма място в ЕС в момента. Политическата обстановка там предразполага към такъв тип напрежение по време на спортно събитие, което трябва да обединява. Това коментира депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов относно инцидентът с битите български фенове на „Левски“ в Скопие, предава novini.bg.

По думите му за пореден път виждаме такива грозни сцени насочени към български граждани.

Не знам какво трябва да стане. Да убият българин ли, за да може нашата държава да заеме твърда позиция по темата. Дано никога не стига до там, заяви Балабанов.

За политическата обстановка там отговорност носят ГЕРБ, ПП-ДБ ДПС, които с лека ръка се наведоха, когато България трябваше да има твърда и последователна позиция спрямо РСМ. Най-вероятно провакациите ще продължат. От името на ИТН мога да я заявя: Докато РСМ не спази всички изисквания по отношение на българската национална позиция, те нямат място в ЕС, добави още депутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ