В Цалапица ври и кипи, хората искат Крумови закони заради убития 24 г. Митко: Смърт за смърт!

димитър малинов

Смърт за смърт! Така обобщено звучат в социалните мрежи нагласите след трагичната новина за убийството на Димитър Малинов от Стамболийски.

„Смърт за такива. Напоследък е доста срещано това чудо. Ако първия такъв го бяхте наказали правилно, нямаше да има такива неща. Само изборите ви интересуват, да сте на власт а нищо не правите. Такива млади момчета, момичета, умират….“, коментира Вени Атанасова.

„Боже мой! Човекът го няма! Смърт за смърт – по същия начин, както той е направил!“, пише Тошка Калоферова.

„Смърт за смърт никой няма право да отнема човешкия живот“, смята Марина Касева.

„Доживотен затвор! Какви са тези 15-20-30 и накрая 5. Убийство с умисъл доживотен затвор! В България само пишете закони за мишкарите, но за големите не важи. Всички сте за затвора“, коментира пък Георги Шинляков, цитиран от „Марица“.

Tялото на Димитър Малинов бе открито заровено на километър от последните къщи в пловдивското село Цалапица. Издирваният за убийството е 30-годишният Рангел Бизюрев. Той е напуснал страната три дни след зверството в посока Германия. Издадена е европейска заповед за арест.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ