ЖЕСТОКО МЕЛЕ: Лек автомобил се вряза в автобус с 30 пътници на Русе-Кубрат

IMG_5288-Medium

Лек автомобил се вряза в автобус с 30 пътници на пътя Русе-Кубрат. Инцидентът е станал тази сутрин минути преди 7 часа на разклона за село Хотанца.

Автобусът е бил пълен с над 30 работници от завод в Русе, които са се прибирали от нощна смяна към Кубрат. След село Хотанца на кръстовището с главния път водачът е трябвало да спре на знак „Стоп“, преди да завие към Кубрат, предава RuseMedia.

Според Азми Азмиев, ръководител транспорт на транспортната фирма, водачът на автобусът е пропуснал няколко автомобила, преди да навлезе в кръстовището. При излизането на главния път лявата му задна част се е врязал лек автомобил „Форд“ с разградска регистрация, движещ се по пътя с предимство.

Полицията трябва да изясни дали това е вярно, но първоначалните данни сочат, че катастрофата е станала по-скоро заради отнето предимство от страна на автобуса.

При инцидента е пострадал водачът на форда. Наложило се е да бъде изваден от колата с помощта на пожарната. Той е откаран в болница с травми в областта на таза, състоянието му е сериозно. Пробите на шофьора на автобуса са отрицателни за алкохол и наркотици.

Движението в района е затруднено.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ