Шеф в ЦСКА: За първи път ми се случва това! Хора от тима плакаха за Саша Илич

payimage-571498

Саша Илич е един наистина голям човек. За това говори и начинът, по който се раздели с отбора. Имам доста голям опит във футбола и за пръв път присъствам на толкова емоционална раздяла. Имаше хора, които се разплакаха.

Това разкри изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов преди заминаването на тима за Румъния, предава 24 часа. Утре „червените“ се изправят в реванш срещу местния „Сепси“. В първата среща българския тим падна 0:2 у дома Двубоят е от 20,00 ч.

Както е известно, след загубата от носителя на купата на Румъния ръководството на „армейците“ уволни Саша Илич. Мястото на сърбина бе заето от Нестор Ел Маестро.

„Аз се надявам да има импулс в играта ни след смяната на треньора. Тези три дни се използваха максимално добре. Тренира се предимно с тактическа насоченост. Мисля, че отборът ще има коренно различен облик от този в София“, коментира изпълнителният директор на клуба Филип Филипов пред репортери преди заминаването за Румъния.

„Отиваме да заличим пасива от първия мач, това е целта. Трябва да доминираме, да победим и да продължим. На ЦСКА не приляга да отпадне в тази ранна фаза на евротурнирите и ако това се случи, ще бъде провал“, добави той.

Филипов коментира и раздялата с вече бившия треньор на отбора Саша Илич.

„За Саша Илич искам да кажа само хубави неща. Благодаря за работата му и на неговия екип. Уважавам страшно много човека Саша Илич. Имахме желанието да надградим, направихме качествена селекция и имахме големи очаквания, но първите три мача не дадоха това, което очаквахме. Играта и състоянието на отбора не бяха на нужното ниво и се прибягна до смяна на треньора, за да се потърси импулс в отбора“, каза Филипов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ