Криминален психолог за Дебора: И прасетата не се колят така! Семейството на Георги също е виновно

big_u4363ed-1

Голям гняв и недоволство предизвика случая с нарязаното в Стара Загора момиче. Хиляди хора изказаха съпричастност и най-вече огромното си възмущение от бруталната постъпка на Георги.

Криминалният психолог Тодор Тодоров опита да обясни действията на изверга пред Дани Йорданов в ютуб, как и защо е стигнал дотук, че с такава жестокост да извърши това деяние и нападение над момиче.

Това е пореден случай на дехуманизация от страна на един човек към друг. Мислех, че досега съм виждал всичко, но снимките с раните на момичето ме шокираха. Просто е имала късмет, че е оживяла, но това, което и предстои е да се научи да живее с тази травма цял живот. Това е нещо, което не се забравя. Начинът на причиняване на уврежданията е изключително брутален и циничен. И прасетата не се колят така, има хуманност.

Ако беше човечен, дори и да е стигнал до първия разрез, при вида му би трябвало да спре. Така биха направили повечето хора. Но този индивид не е способен да спре. Това е вид особена жестокост, абсолютна неспособност на този индивид в момента да спре. Ако той не е в затвор, рано или късно ще продължи с подобни неща.

Топ психолога обясни, че такова деяние показва какви тежки проблеми има извършителя и множество комплекси. Такива хора се хранят от страха на другите и според него това не му е първи опит на насилие.

Неговото обкръжение и семейство няма как да не са знаели и подозирали какви демони носи у себе си, но с оправдания и мълчаливо съгласие дотук се стига. Много от тях ще обвинят момичето, че едва ли не си го е търсила.

Сега влиза в силата си едно поколение между 1995 и 2005 година, които пораснаха в нищото. Много са склонни да потъпчат всичко човешко, за да имат успехи, да имат пари, да ходят насам-натам и да се снимат. Това е ценностната им система.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ