ШУБЕ! Папи Ханс скри новата си песен, уплаши се да не го тричат като Тото

папи ханс

Изпълнителят Папи Ханс отложи пускането на новото си парче, уплашен, че ще бъде отсвирен от спонсори и фенове като колегата си по бездарие Тото. „В песента има сексуални шеги и не е релевантно на случващото се сега“, официално обяви т. нар. певец по повод решението си.

Премиерата на песента на Константин Трендафилов, както е истинското му име, трябваше да бъде миналата седмица в четвъртък, пише Лупа. Предвид ужасяващата случка с нарязаното 18-годишно момиче, което стана жертва на брутално насилие, Папи реши да бъде съпричастен и отмени излизането на парчето.

„Мисля, че каквато и да е песента, сега не е моментът да се пуска. Сега е момент за съпричастност и човечност“, допълни самият той. И обяви в социалните мрежи причианта за отменената премиера.

Подобно на много от родните ни звезди, и Папи Ханс се заяви против насилието над жени и деца, и открито застана зад жертвата – 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ