Полицаите се видяха в чудо! Линейка хвърчи към болницата с 46-г. Танер, убил баща си

Линейка

46-годишният Танер, убил баща си в село Зърнево е получил остър инфаркт, вследствие на запушени кръвоносни съдове с тромбоцитни образувания, стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение в Окръжен съд – Добрич. Обвиняемият остава за лечение в Кардиологичното отделение на МБАЛ – Добрич, а мярката му за неотклонение ще бъде разгледана от съда след изписването му на 6 август, предава pronewsdobrich.bg.

Сред мотивите на съда, да отложи удължаването на мярката за задържане под стража, е че провеждането на заседание в сградата на болницата или транспортирането на лицето до сградата на съда на този етап би могло да предизвика неравнопоставеност и би поставило обвиняемия в унизително състояние.

Също така съдът иска да гледа мярката за неотклонение при равнопоставеност на страните в делото. Обвиняемият Танер Ахмед бе представляван от служебен защитник.

Състоянието на лицето се влошава след извършеното престъпление, когато синът убива своя 69-годишен баща, дни след като е издадена ограничителна заповед на Танер, да доближава своя роднина.

Мярката за неотклонение ще бъде гледана на 6 август в неделя, ако състоянието на обвиняемият се подобри и бъде изписан от болницата. Засега той е с влязла мярка за неотклонение за 72 часа под стража до 10 часа в неделя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ