Учителят Тео шокира Карбовски: Зашиха мъртво бебе в корема на починал мъж и го погребаха

big_2356789

Мартин Карбовски предизвика огромен интерес с интервюто си със знаменитият учител по физика Теодисий Теодосиев, което публикува в своя канал в YouTube.

Едва ли някой обаче е очаквал, че преподавателят ще разкаже толкова брутална история, която да шокира дори най-скандалния български водещ.

Теодосиев разказа история от времето на социализма, която знае от своята майка, която по професия е била патоанатом.

Става въпрос за може би най-черната и извратена шега, на която някой е способен. В моргата, където работила майката на Теодосиев, бил докаран труп на абортирано бебе. Той не бил потърсен дълго време от никого и патолозите започнали да се чудят какво да направят. В крайна сметка, те решили да си направят нещо наистина зловещо и го зашили в корема на труп на много дебел мъж и така го изпратили за погребение.

“Някой ден археолозите ще разкопаят този гроб на мъж и ще намерят в него бебешки скелет. И ще установят, че някои мъже са раждали. Така че има много мистификации в науката, които всъщност имат много банално обяснение”, коментира прославеният учител по физика.

Карбовски се оказа толкова шокиран от историята, че остави на пауза останалите теми от разговора с учителя Тео, за да се увери, че тя е истинска, предава Петел. Теодосиев потвърди, че случаят е напълно реален.

“Аз мисля, че Тео отваря един нов жанр – реалният филм на ужасите, който се отнася и до вас”, обърна се към зрителите си Карбовски, за да подсили мрачния ефект от разказа на учителя.

Проблемът с абортите по време на НРБ действително е бил сериозен. Около 5 милиона бебета са абортирани за 45-те години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ