Убити ли са Илия и Веско?! Телата им бяха открити в Люлин, единият оставя 2 малки дечица

Image_15143137_40_0

Драмата с двойното самоубийство в „Люлин“ се заплита! Полетелите от осмия етаж на блок млади мъже нито са наркомани, нито са гейове, каквито версии се появиха в опит да се обяснят нелепите смърти!

В това са категорични близките и роднините на двете момчета. Телата на 26-годишния Илия и 19-годишния Веско бяха открити от съседи около 3,30 ч. сутринта на 2 август. Първоначално по медиите се появиха версии, че двамата са имали гей връзка и са били забъркани с наркотици. Появиха се дори и „информации“, че починалите са били наркодилъри, в които няма абсолютно нищо вярно. Истината е съвсем различна, разкриват близки на момчетата пред „България Днес“.

Двамата младежи са имали доходоносна работа. Илия и Веско са се занимавали с поставяне на соларни панели на различни сгради. Двамата са наели апартамента в „Люлин“, за да могат да са близо до обектите, на които работят.

Тяхната смърт продължава да бъде пълна мистерия, а близките им нямат никаква идея каква може да е причината за фаталния полет. Двамата не са имали финансови проблеми и мотиви за самоубийство, което води до много въпросителни за смъртта им.

„Нито пият алкохол, нито пушат – разказва пред „България Днес“ Сашо Димитров, вуйчо на Илия. – Дори и кафета не пиеха, само натурални сокове и вода. Изкарваха си добри пари от работата, нямали са проблеми. Илия много обичаше да ходи на фитнес. Бачкаха и спортуваха.“

Версията за гей афера тотално се опровергава от близките на двамата млади мъже. 26-годишният Илия оставя жена и две малки деца – момченце на 3 години и и момиченце на 6. Те живеят във врачанското село Голямо Пещене, докато другият загинал – 19-годишният Веско, е от Банкя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ