Строител острига жена в Асеновград след спор за наркотици, взе я за заложник. Посегна и на полицай

задържане арест полиция

Мъж острига и държа като заложник жена в апартамент в Асеновград, след което посегна на полицай. Потресаващите сцени се разиграли на 19 юни тази година, но случаят не е бил обявяван публично до момента, предава Марица.

Информацията сочи, че причина за случилото се е спор за наркотици. Според данните мъжът работи като строител в Германия, като през летните месеци се прибирал в дома си на първия етаж в блок в Асеновград. Занимавал се с продажба на наркотици. Във въпросния ден жената била при него, за да се снабди с наркотични вещества. Предполага се, че между тях възникнал остър спор, който провокирал агресия у мъжа.

Той я затворил в апартамента, след което насила и остригал косата. Няколко часа я държал като заложник на нервните си изблици. Жертвата му все пак успяла да сигнализира в полицията. На място пристигнали униформени, но гурбетчията оказал яростна съпротива. Не се подчинил на нито една заповед и ставал все по-агресивен. Нанесъл лека телесна повреда на един от служителите на районното в Асеновград.

В крайна сметка униформените успели да го озаптят и задържат. Срещу него били повдигнати обвинения по пет пункта за остригването, за лишаването от свобода на жената, за съпротивата срещу органите на реда, за леката телесна повреда на полицая, както и за притежание на наркотици.

Асеновградчанинът се признал за виновен. Постигнато е споразумение между представител на държавното обвинение и защитника му за едно общо най-тежко наказание за всички провинения 9 месеца затвор при строг режим. Споразумението е одобрено от Районния съд в Асеновград.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ