Шок и ужас! Неадекватна жена спря влак, крещи да ѝ дадат водка. Десетки пътници – блокирани (ВИДЕО)

0382984074b031d9ff0cdea28b01d34f

На среднощен екшън са станали свидетели пътници от влак пътуващ от Варна за София, съобщава  BulNews. Зрелищната случка, която продължила около 30 минути, е от тази нощ на жп гарата в Червен бряг, а за нея съобщи пътник в профила си във фейсбук.

Мирослав Павлов е качил видеа и снимки в социалната мрежа. На кадрите се вижда, че жена, във видимо неадекватно състояние, се е качила на стълб на жп гарата и крещи, че си иска водката. Пътници от влака, който бил спрян заради нейните прояви, я викали да слезе и да се успокои, но тя отказвала. На едно от видеата се вижда, че мъж се изкачва от другата страна на стълба, за да укроти жената и да я свали, но преди да я стигне тя бързо слиза надолу и побягва.

Под поста на мъжа във фейсбук започнаха веднага да валят коментари, като от тях става ясно, че повечето хора приемат ситуацията с насмешка. От писаниците под поста е видно, че това не е прецедент, а случката се повтаря за трети път.

„Може и да няма четвърти“, пише Ю. С., а други са на мнение, че това далеч не е купон, а опит за самоубийство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ