Убийството на Алексей поръчано от чужбина?! Близкият му приятел Марчело с важна информация

алексей петров, марчело

„Съкрушен съм! Отдавна не поддържахме връзка с Алексей Петров, но си честитяхме празниците. Той беше голям приятел, научихме много от него, добър експерт – помагаше в областта на военното дело и нямаше врагове в България. Мисля, че убийството нито е политическо, нито е направено от българин. Смятам, че връзката тук е международна. Най-вероятно стара вражда.“

Така коментира за в. България Днес един от най-добрите приятели на Алексей Петров – бизнесменът Марчело Джотолов. Приятелството между двамата датира от много време.

„България загуби много в негово лице. Той можеше да направи за страната си много неща още. Разбира се, че се познаваше с бащата на Кирил Петков – Петко, от спорта, както и с много фигури, които в момента са в политиката. Но нямаше врагове там, смятаме ние, неговите приятели. Поклон пред него, това само мога да кажа“, сподели Джотолов.

През март тази година Марчело Джотолов и Янко Попов, последните останали подсъдими по делото „Октопод“, бяха оправдани. Преди това бяха оправдани самият Алексей Петров, Антон Петров и Кирил Топалов. След това оправдателните им присъди бяха потвърдени и от апелативния спецсъд, а прокуратурата не протестира и те влязоха в сила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ