,,Възраждане“ се тресе! Обвиниха депутата Петър Петров във вмешателство: Ще предизвика разцепление

петър петров

Общинската организация на ПП „Възраждане“ в Лом скочи на областния координатор и народен представител от партията Петър Петров. В декларация членовете го обвиняват в опит за грубо вмешателство в работата на партийната структура, които целят нейното дестабилизиране и обезличаване, предава агенция BulNews.

Вижте пълния текст на декларацията:

Общинската организация на ПП „Възраждане“ – Лом, категорично се противопоставя на опитите за грубо вмешателство в работата на партийната структура, които целят нейното дестабилизиране и обезличаване в навечерието на изборите за местна власт.

Без съгласието на членовете и симпатизантите ни, на проведената на 21.08.2023 г. консултация за определяне състава на Общинската избирателна комисия на територията на община Лом във връзка с произвеждането на избори за общински съветници и за кметове на 29.10.2023 г., от името на ПП „Възраждане“, с подписано пълномощно от Председателя на Националния комитет г-н Костадин Костадинов, се яви абсолютно непознатата за нас г-жа Мария Минина. Тя не е член на нашата партийна организация, нито е жител на община Лом, а на гр. Вълчедръм, където ПП „Възраждане“ няма партийна структура. Таково едно „упълномощаване“ е обидно за членовете и симпатизантите ни от община Лом.

Вероятно нашият председател г-н Костадин Костадинов е бил подведен да подпише това пълномощно от един от неговите заместници – г-н Петър Петров, който е народен представител от ПП „Възраждане“ от 12 МИР – Монтана, и областен координатор на партията. Основание за това ни дават думите на г-н Петров, че не е наша работа кой да бъде наш представител в консултациите, както и да си сменим ръководството на общинската организация в Лом, защото структурата не работела, което не отговаря на истината. Всичко това е в грубо нарушение на партийния устав и ще провокира разцепление в организацията и отлив на членове и симпатизанти.

На последните парламентарни избори ПП „Възраждане“ показа в община Лом много добри резултати и даде своя принос за избирането на г-н Петър Петров за народен представител от 12 МИР в Монтана. И сега, когато имаме всички шансове за едно още по-добро представяне в изборите за общински съветници и кметове, подобни недемократични и незаконни действия от страна на г-н Петров няма как да доведат до нищо добро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ