Крисия разплака България с думи за баща си: Не съм същата, откакто тати го няма

крисия

Крисия говори за първи път за трагичната загуба на баща си преди една година, по времето, когато тя участваше в музикалното шоу „Като две капки вода“.

Младата изпълнителка, която преди години прослави България на „Детската Евровизия“, мълча до този момент по темата, но и вероятно е искала да запази само за себе си много спомени. И все пак реши да сподели нещо публично.

„Много различна връзка имахме ние двамата, аз вече живеех в София, а той във Варна чувахме се и се виждахме, от време на време. От 14-годишна се преместих да живея сама, голямото ми желание беше да бъда самостоятелна. Загубата му беше много драстичен момент в живота ми и както си казваш – „има време“ за някой неща, но всъщност се оказва, че няма време“, това разказва Крисия в подкаста на Емил Конрад.

Певицата сподели още, че много й липсват разговорите с баща й и през времето е трябвало повече да общуват.

„Между нас беше или пълно разбирателство или не се разбирахме – ние много си приличаме. Аз съм много по-различен човек от както го няма“ казва тя.

Относно училището и образованието й Крисия заяви, че след завършването на средното училище няма да записва университет. Интересува се от актьорско майсторство и би се насочила натам, но не в България, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ