Трайчо Трайков се жалва публично от Мая Манолова: Тя ме кълне заради МОЧА

мая манолова

Фактът, че г-жа Мая Манолова ме кълне в почти всеки свой пост във ФБ, сам по себе си не намалява необходимостта от реални институционални действия. Това написа кметът на район „Средец“ Трайчо Трайков във Фейсбук.

„Главният инженер на район Средец подписа План за безопасност и здраве на областната управа за поставяне на ограда около компрометирания и опасен т.нар монумент в Княжеската градина. Планът беше съгласуван и от дирекция Зелена система, а преди това и от дирекция Управление и анализ на трафика на СО. От друга страна, от полицията съобщиха, че все още не са получили искане от СО за премахване на незаконно поставените около съоръжението преместваеми обекти, въпреки информацията от кмета на СО, че това е направено. Както изрично посочих в писмо до дирекция Сигурност на СО, това противоречи на условията на съгласувателното писмо и създава предпоставки за инциденти“, пише още Трайков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ