МИСТЕРИЯ! Разлагащ се труп на млада жена извадиха от кола пред известен хотел в Приморско

труп тяло

Снощи в Приморско около 22 часа на ул. „Лагуна“, в паркирано пред бутиков хотел Рено, е открита ужасяваща находка. Свидетел твърди пред Флагман.бг, че на мястото, което е близо до първа линия на Северния плаж, са се струпали много полицаи, а след това са дошли и криминалисти. Извършен е оглед в и около леката кола. Към полунощ от автомобила е извадено тялото на млада жена, което е било в напреднал стадий на разлагане.

„Внимателно го преместиха от предната седалка в черен чувал, миризмата беше нетърпима, въпреки че бях на доста голямо разстояние, зад полицейските ограждения. Чух от разговорите между експертите, че тялото на жената е престояло поне 3 денонощия в заключения автомобил. Представете си в какво състояние е заради високите денонощни температури“, каза свидетелят.

Полицейски източник потвърди информацията. Става дума за жена на видима възраст 20-30 години. Жената е била по бански костюм. Всичките й документи са били в чантичката до нея. Не става дума за кражба.

Разпитват се хора от хотела. Разследва се изчезването на млада жена, която е в неизвестност от 21 август т.г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ