Половин България полудя! София е под блокада: Мач, протест и шествие затапват столицата

Протест, Полиция

Мач, протест и шествие затапват столицата след 17,00 часа и придвижването с градски транспорт или личен автомобил ще е изключително затруднено, независимо от безлюдния град традиционно през август.

На стадион „Васил Левски“ тази вечер се играе срещата между отборите на „Левски“ и „Айнтрахт“ от 20 часа. Ограничението за МПС-та обаче влиза в сила далеч по-рано, при това на голям периметър, предава Лупа. Не е изключено да възникнат и сблъсъци след мача.

Освен мача, се очакват и демонстрации в защита на МОЧА около и след 18,00 часа. Това пък се очаква да привлече и привържениците на искането паметникът моментално да бъде взривен като мавзолея или поне преместен в далечния соцмузей край КАТ.

На този фон от 16 ч. в Градската градина ще се проведе събитие по повод Деня на независимостта на Украйна, а от 19,00 часа започва и шествие с украински знамена в района.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ