Ултраси на Левски пребиха германци преди мача в София. Момиче припадна насред шествието

левски фенове

Як бой броени часове преди първия мач от плейофния кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите между “Левски” и “Айнтрахт” са си спретнали феновете на “сините” и запалянковци на емблематичния германски клуб, предава 24 часа. Двубоят на Националния стадион “Васил Левски” e от 20 ч, а реваншът във Франкфурт е на 31 август.

Боевете край София са били предварително уговорени. Те са се провели на популярна ливада в покрайнините на столицата. По 15 запалянковци от “сини” и немци влезли в здрав ръкопашен бой. Всичко обаче приключило за по-малко от минута – 35 сек.

А победата в боя била за нашите, предава един от най-популярните форуми за фенове.

От страна на агитката на „Левски“ са участвали популярен ММА боец, известен фен с прякор Чука, както и братя близнаци. Боевете са били заснети на видео, но не се разпространяват в социалните мрежи, а в затворени групи в чат приложението Телеграм.

Подобни битки между агитки на ултрасите са често срещано явление преди международни мачове по различни кътчета на света, като най-често това се случва на Балканите. При тях си има правила, съдия и никога не се стига до жалби в полицията. Уговорката става по интернет между различни фракции.

Малко преди шествието на „сините“ от фенклуба на бул. „Тодор Александров“ към стадиона пък се наложи да бъде извикана линейка, тъй като момиче припадна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ