Разложеният труп на младата учителка Адриана повдига въпроси. Разследват убийство

адриана стойнова

Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо четири денонощия след смъртта й в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно.

Въпреки че до тялото е намерена чантичката й с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон.

Вчера жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане – на ул. „Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж.

По данни на „Флагман“ жената се казва Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Снимката е направена на 20 август на Южния плаж в Приморско. Русата красавица изглежда щастлива и позира в перфектна форма. Близките й твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Под публикуваната от Адриана снимка в социалните мрежи се виждат 165 лайка и 5 коментара с множество сърца от петима различни мъже. Мъжкото възхищение обаче не означава, че младата и красива жена е водела разюздан живот.

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Adriana Stoinova (@adrianastoinova)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ