„Намушка трима и отиде на дискотека“: Зетят на Николина Чакърдъкова е обвинен в нападение и побой

нападение

Зетят на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов е наръгал с нож трима души в центъра на гърменското село Балдево, оплака се Борис Патрулов, баща на единия пострадал пред Нова ТВ.

Случката се разиграла в нощта на събота срещу неделя пред заведение. Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото и започнала разправия между него и трима млади мъже, които са от Балдево, Гърмен и Благоевград. Причината за скандала била катастрофа отпреди две седмици, която Бакалов направил. Зетят на певицата извадил нож и намушкал всеки от тримата. С частна кола те тръгнали към болницата в Гоце Делчев, като по пътя били пресрещнати от линейка. Настанени са за лечение. Единият е с рана в ръката, другият – в крака, а третият – в гърдите и е в реанимация.

След кървавия инцидент, Бакалов отишъл на дискотека в Гоце Делчев, и там бил арестуван. Той пък се оправдал, че е бил нападнат от десетина души и се наложило да се защитава.

Симеон Бакалов е съпруг на дъщерята на Николина Чакърдъкова – Мария, която също е певица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ