Безочлива наглост! От ПП бранят Киро, който нахлу в затворен басейн: Няма табела и ограда!

кирил петков

Вчера бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в Благоевград, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед.

От ПП скандализираха с коментар:

„Това становище е скандално. Мястото е символ на безстопанствеността на общината. Имотът е публична общинска собственост, който не е ограден и обезопасен. Всеки гражданин може да влезе. Няма и указателна табела, от която да става ясно, че влизането е забранено. В басейните има застояла с години вода, разхождат се бездомни кучета. Целта ни беше да покажем точно безстопанствеността на общината, която трябва да си загради и пази имота и съоръженията, които все още са останали“, коментира Методи Байкушев. Казва, че двама служители на общинския Инспекторат са пристигнали по-късно на мястото и са ги снимали. Не са им съставили акт за някакво нарушение, предава novini.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ