И аристократите плачат: Княгиня Калина паднала жертва на жестока лекарска грешка

payimage-530513

Съд по бързата процедура за шофиране с 1,5 алкохол очаква дъщерята на Симеон II. Единствената дъщеря на бившия премиер Симеон Сакскобургготски светкавично е изчезнала от страната, след като, почерпена с алкохол, помля бариера на паркинг и опита да избяга от мястото на произшествието в Боровец.

Княгиня Калина пренощува в ареста на 19 август и бе освободена. Седмица по-късно обаче властите така и не успяват да й повдигнат обвинение, тъй като тя е заминала за Испания.

Наследницата на царската фамилия е призована да се яви с адвокат във вторник, 29 август, в Областната дирекция на МВР, за да й бъде връчено постановлението за привличане към наказателна отговорност. Срещу нея се води разследване по бързо производство за шофиране след употреба на алкохол. Това означава, че до месец прокуратурата трябва да изготви обвинителен акт и да го внесе за разглеждане в съда.

Пиянският скандал обиколи и испанските медии, които следят живота на царското семейство, което живее там десетилетия наред преди завръщането на Симеон у нас.

Покрай инцидента бе припомнено, че Калина е станала жертва на калпави хирурзи, които обезобразили лицето й. През далечната 1999 г, докато изучавала изкуство в Лондон, зъболекар пробил твърде много основата на челюстта й. Това причинило сериозни проблеми, възпаление и инфекция. Година по-късно състоянието й се влошило и била засегната част от окото й. Претърпяла операция, но уврежданията от естетичен характер били необратими, пише Хотарена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ