Е, не! Ченге от „Игри на волята“ сложи белезниците на Васил Божков

7 Dni Bulgaria28.08.2023
payimage-598223

Стоян Димитров, който изгря в риалити състезанието „Игри на волята“, се оказа на първа линия при ареста на Васил Божков при пристигането му в България в петък, пише таблоида „България Днес“. Наблюдателни зрители забелязват ченгето, което се бореше за наградата от 100 000 лева, по време на преките излъчвания на националните телевизии от летището в София.

Стоян в петък, при идването на Васил Божков в България

Стоян е пред входа на ВИП терминала и възпрепятства случайни хора да доближават арестувания бизнесмен, а впоследствие осигурява пътя, за да премине необезпокоявано бусът, в който е качен обвиняемият в множество престъпления Божков.

Присъствието на 53-годишния Димитров не е случайно. Той е в системата на МВР вече повече от три десетилетия. В предаването беше разказано, че е част от сектор „Специализирани полицейски сили“ – звеното, което отговаря за охраната на обществения ред при масови мероприятия и провежда специализирани полицейски операции по залавянето на опасни престъпници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ