По спешност приеха Дара Екимова в болница, отмени и концертите си: Няма да ви лъжа, истина е

дара екимова

Певицата Дара Екимова стигна до болница след като я хвана тежък летен вирус. Първоначално тийнсензацията сама се борила с болестта вкъщи, но битката й била безуспешна.

За това се наложило тийнсензацията да влезе в болница. По думите й вече пети ден е на легло: „Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро“.

„Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността“ – пише Дара Екимова в своя Инстаграм профил.

Певицата отмени концертите си – „сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак“ – пояснява 21-годишната певица.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dara Ekimova (@dara.ekimova)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ